Forside Markedsføring Bliv SEO Ekspert Med Podcasts

Bliv SEO Ekspert Med Podcasts

1166
0

Er der to ting som virkelig er blevet populært over de sidste par år, så er det online marketing og podcast. Selvom det kan virke som to meget forskellige ting, har de rigtig mange synergier, som du bør drage fordel af. Podcast har faktisk udviklet sig til et medie hvor det kan give god mening at lave markedsføring. Men hvis vi ser bort fra det og fokuserer på det som podcast er bedst til, nemlig vidensdeling. Podcast er nemlig et gratis medie, som alle kan lave og lytte til helt gratis. Podcast har derfor udviklet sig til et fantastisk medie, hvis du går og søger viden eller inspiration som f.eks. e-mail marketing, PPC eller SEO.

Lær om SEO via podcast

Hvis du er en af de mange der søger viden inden for online markedsføring og specielt SEO, så kan podcast være perfekt til dette. I mange år har blogpost været den eneste måde at få viden og inspiration omkring SEO. Jeg vil dog også stadig sige at det bedste materiale kan findes på gode SEO blogs, som Backlinko.com eller Neilpatel.com. Der er dog begyndt at ske store ændringer her. Der er flere der er begyndt at gå over til podcasts i stedet for at læse blogposts. Det skyldes blandt andet at det ikke kræver så meget at lytte til en podcast, i forhold til at læse et langt blogpost. Du kan f.eks. lytte til en podcast mens du laver andre ting, mens du skal sætte tid af til at læse et blogpost. Hvis du gerne vil begynde at lytte til SEO podcast, har podcast eksperten Kasper Ottosen lavet en liste over de bedste SEO podcasts på markedet. Som alternativ kan du søge efter SEO podcasts i din podcast app.

Start en SEO podcast

Hvis du selv er dygtig til SEO, kan det måske give mening at starte din egen SEO podcast. Hvis du godt kunne tænke dig et personligt brand, eller at din virksomhed kunne tænke sig at brande sig som SEO eksperter, vil det giver god mening at starte en podcast. Selvom der findes mange SEO podcast, er det ikke særlig mange af dem som er virkelig gode og meget få af dem som er på dansk. Det kan derfor give rigtig god mening at lave en dansk SEO podcast.

Andre marketing podcast genre

Hvis du søger en større blanding af genre inden for online markedsføring, er dette bestemt også muligt. I Danmark er MarketingBrief måske den mest populære marketing podcast. Her giver Halfdan Timm og Emil Kristensen tips og tricks og alle former for online markedsføring. Der er dog også gode udenlandske marketing podcast hvor Marketin school er blandt en af de bedste. Du kan kort sagt finde den podcast som du har brug for, det er bare med at komme igang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here