Forside Generelt De digitale såvel som de fysiske rammer afspejler din virksomheds brand

De digitale såvel som de fysiske rammer afspejler din virksomheds brand

2138
0

Dit brand (og dermed dine værdier) afspejles af din hjemmeside, dit logo, din visuelle identitet, din kommunikation, og ja — alt andet. Dermed også de fysiske rammer.

Her ser vi på, hvad du kan gøre, for at de ydre, omkringliggende rammer hos din virksomhed afspejler din identitet og de værdier, din virksomhed står for.

Virksomhedens værdier afspejles af de fysiske rammer

For tiden taler man meget om intern branding. Det er et begreb, der dækker over, hvordan en given virksomhed er skruet sammen internt. Den interne branding afspejles i virksomhedskulturen, i virksomhedens visioner, indre værdier samt fælles mål — men også i de fysiske rammer, virksomheden er placeret i; kontoret.

Og lige netop de fysiske rammer har meget at sige om virksomhedens indre værdier og om virksomheden generelt. Hvis din virksomhed eksempelvis gerne vil udstråle eksklusivitet og ekspertise, nytter det ikke noget, at du har et hjemmekontor, og derfor udelukkende kan afholde møder på caféer eller andre, eksterne destinationer.

Er du usikker på, om dit kontor udsender de rigtige signaler?

Det kan være svært at vide, hvordan andre opfatter din virksomhed. Det er alle de små detaljer, der er med til at danne helhedsindtrykket. Og derfor er det vigtigt, at du forsøger at se din virksomhed ude fra. Det kan du eksempelvis gøre ved at undersøge dine konkurrenter; hvordan ser deres lokaler ud?

Selvfølgelig er det ikke sikkert, at du kan få adgang til deres bygning, men så tag et kig på Lokalebasen.dk. Her kan du se en masse forskellige kontorer. Skriv ned, hvilket indtryk de forskellige lokaler giver dig. Skriv så ned, hvilke indtryk du gerne vil have, at dit eget kontor udsender. Hvem ved? Måske er det på tide, at du rykker teltpløkkerne op og lader virksomheden skifte ham. Det kan måske være en god idé at finde eksterne konferencelokaler, som I kan anvende, når der skal holdes møde.

Føler du, at dine kontorlokaler afspejler de værdier, der definerer din virksomhed? Og tror du, at det er af afgørende betydning?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here