Forside Generelt Guides hjælper

Guides hjælper

1872
0
Guides til iphone

Mobilmarkedet kan være en jungle for de fleste. Der skal tage stilling til at om hvilken telefon der skal investeres i, hvilket abonnement og hvor den skal købes. De fleste teleselskaber giver et tilskud til telefonen afhængig af hvilken model, man er på udkig efter. En side som mobil.nu, samler alle nyheder på mobilmarkedet, samt priser, test og anmeldelser af iPhones. Siden bygger på vidensdeling og det er til stor gavn for forbrugerne. I dette indlæg på e-markedsføring, vil vi analysere siden, og give et bud på hvorfor hjemmesiden har så stor en succes, som den har.

Mobil.nu har samlet alle de vigtigste nyheder om hvad der røre sig på mobil markedet. Hvis du lige i første omgang undersiden, spekulere du over hvad de egentligt tjener deres penge på. Men mange af deres guides henviser til hvor de forskellige mobiltelefoner kan købes, med et link, et såkaldt affiliate link. På den måde får siden en slags provision for henvisningen og dermed tjener penge. Ligeledes er der en del reklamer på hjemmesiden, som reklamere for de forskellige teleselskaber. Der findes forskellige affiliate aftaler, og hvis man holder musen over en af den reklamer på siden, ses det at det er en affiliate aftale gennem smartadserver. Man har mulighed for at tilknytte sig forskellige aftale programmer og få en slags provision for hver henvisning.

Besøgende er altafgørende

Har at kunne tjene penge på de forskellige affiliate aftaler, kræver det du har besøgende på dit site. En siden som mobil.nu, har lavet en masse gode relevante guides og artikler, til gavn for mobilkunderne. Derfor kan man forestille sig at besøgende som bruger disse artikler og guides, kunne finde på at klikke sig videre og købe enten et abonnement eller en ny mobiltelefon.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here