Forside Generelt Gulvsliber tordner frem på nettet

Gulvsliber tordner frem på nettet

2394
0
gulvslibning

Mange håndværker er begyndt at forstå vigtigheden i online markedsføring og begynder så småt at annoncere online. Det er tydeligt at se hvem af håndværkerne som ligger lidt tid og kræfter i dette.

Vi bruger mere og mere Google som dengang vi brugte den blå telefonbog, hvis vi skal finde oplysninger på personer eller virksomheder vi søger. Vi har fundet frem til en gulvsliber, som især gør det godt indenfor online markedsføring, og især på Google, nemlig Gulvkanonen.dk, der er en gulvsliber i København.

Men hvad er det han gør så godt og hvordan kan vi se at han gør en indsats? Vi giver nogle bud og nogle tips her.

Hvis du som kunde står og skal bruge en gulvsliber, vil du typisk lave en Google søgning på gulvsliber eller gulvafslibning. Her kommer Gulvkanonen.dk som et af de første resultater. Du kan ligeledes se at hjemmeside både benytter remarking annoncer til Google og retargeting til Facebook. Hvis du bruge chorme som internet browser vil du kunne tilføje Chrome udvidelser som Facebook Pixel Helper, som let og enkelt viser om siden benytter Facebook retargeting.

Ligeledes kan du tilføje udvidelsen Tag Assistant (by Google), som viser hvilke former for tags siden benytter. Gulvkanonen.dk bruger både Facebook retargeting og Google remarketing, som gør det muligt at annoncere til brugere som tidligere har besøgt siden.

Google AdWords-annoncer virker

Der er flere former for Google AdWords annoncer. En traditionel AdWords tekst annonce bliver vist i toppen i en Google søgning. Google har for nyligt droppet alle højreside annoncerne og til gengæld placeret op til 4 tekstannoncer i toppen af en Google søgning.

Det betyder at de organiske resultater først bliver vist som positioner 5 og op efter. Sommertider hvis du søger på en fysisk placering, vil de organiske resultater først blvier vist under der. Det betyder at man som virksomhed ikke kan undgå at bruge Googles tjenester, når vi snakker online markedsføring.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here