Forside Generelt Husk video materiale i din markedsføring

Husk video materiale i din markedsføring

1497
0
husk video materiale

Hvis du driver en virksomhed, uanset hvilke form for virksomhed, skal den markedsføres på den ene eller den anden måde. Her er video markedsføring en rigtig god mulighed. Video er nemt for forbrugeren og lige til. Her er det nemt at få et klart budskab ud. Det findes mange former for videomarkedsføring, det kan være decideret reklame for virksomheden, hvor du gøre opmærksom på at virksomheden eksistere. Men det kan også være videoer som hjælper brugeren så man på den måde gør sig synlig over for kende segmentet. Vi har taget et eksempel på en konkret virksomhed, og set hvordan de bærer sig ad.

Eksempel: Endnu en låsesmed fra København

Vestegnens Låseteknik som tilbyder låseservice flere stedet i københavn, og specielt låsesmeds arbejde på Frederiksberg, er også en af de virksomheder, der anvender videomateriale i deres markedsføring. Her er det en helt klassisk reklame som ligger tilgængelig på Youtube, hvor en kunde har brug for en låsesmed.

 

Fordelen ved dette er, der ledes relevant trafik ind til hjemmesiden, når der bliver søgt på en søgeforespørgsel, som der matcher denne videos indhold. Ligeledes er det en god idé at lave forskellige gør-det-sekv videoer, som er brugbare for den almindelige bruger. På den måde skaber du relevant trafik til din hjemmeside og du kommer til at ligge i kundens bevidsthed.

Vær den kunden husker

Hvis du har hjulpet en person, enten igennem video eller hjulpet dem fysisk, vil de huske dig og din virksomhed, når de løber ind i en problemstilling. Ligeså vigtigt at det af det har været en god oplevelse for kunden, for hvis det har det, der god chance for, at de vil kontakte jer igen, når de har noget, der skal laves. Selvom det måske ikke ender med direkte salg, er den trafik, det leder ind til siden, positivt i Googles øjne. Der biddrager positivt  til at skaffe dem en bedre placering i søgeresultaterne.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here