Forside Generelt Hvad er en hjemmeside værd?

Hvad er en hjemmeside værd?

2028
0

Hvis der ellers er tale om en nogenlunde moderne virksomhed, eller faktisk bare en virksomhed, der er nogenlunde velfungerende anno 2018, så har den naturligvis også en hjemmeside, men hvor meget der bliver gjort ud af denne hjemmeside, er der meget stor forskel på. Det er meget forskelligt fra branche til branche, men også bare virksomhed til virksomhed kan der være en verden til forskel. Der er nemlig meget stor forskel på, hvor stort en vægt virksomhedsejeren eller ledelsen ser på en hjemmeside.

Sælger man ikke produkter online, eller går man ikke efter at blive kontaktet via en kontaktformular på en hjemmeside, så kan det for nogen være meget svært at sætte sig ind i, hvorfor en sådan løsning skal koste mange tusinde og nogen gange endda millioner af kroner.

Svært at sætte en pris på branding

En af de ting en hjemmeside gør, er at den er med til at brande virksomheden og bliver på mange måder et visitkort for virksomheden. Det betyder også, at hvis man ikke har lyst til at handle med virksomheden på baggrund af et “grimt” visitkort, så kan det have en enorm betydning. Især i industrien er der mange virksomheder, der lider under at være misligeholdt eller forældet.

Her er et eksempel: En potentiel kunde står over at skulle finde en leverandør af eksempelvis vinduer til et stort boligprojekt, men ikke har nogen relationer eller erfaringer med en producent/forhandler. Derfor vælger han (eller hun) at google tagrender og finder frem til et par forskellige muligheder. Medmindre der er meget stor forskel i pris, er der en stor, ja endda overvejende sandsynlighed for, at han vil vælge den der har den mest professionelle og indbydende hjemmeside.

I sådan et tilfælde handler det dermed ikke så meget om, at en hjemmeside havde kostet 150.000 at få designet og lavet, men at han er gået glip af en ordre på 1.5 millioner af denne grund.

Inden i beslutter jer for at det er en dårlig ide, er det med andre ord en rigtig god ide at snakke om en professionel hjemmeside udvikler og få et tilbud på hvad en ny hjemmeside kunne koste. Det kan nemlig være meget dyrt at lade som om, alt er i orden, hvis det ikke er tilfældet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here