Forside Generelt Markedsfør din butik med gør det selv-videoer

Markedsfør din butik med gør det selv-videoer

2150
0

Vær det første, dine kunder tænker på, når de løber ind i en problemstilling, så læs med her.

Du kender sikkert den primære målgruppe for din virksomhed. Det bør du i hvert fald gøre — og du bør også kende de problemer, de har. Forretningsgrundlaget for din virksomhed ligger nemlig potentielle kunders problemer. De problemer, kunderne har, er dem, du skal hjælpe kunderne med at løse.

Også selvom du måske ikke får noget ud af det i form af salg, så kan det være med til at opbygge dit brand. Lad os tage et eksempel herunder.

Eksempel: Låsesmed fra København

HV Låseteknik ApS er en af de virksomheder, der anvender videomateriale i deres markedsføring. Og altså ikke på den klassiske måde, men i form af gør det selv-videoer, hvis de besøgende lærer, hvordan de på egen hånd løser et specifikt problem.

Som eksempelvis her, hvor en af HV Låsteknik ApS’ medarbejdere forklarer, hvordan du udskifter en oval cylinder:

Fordelen ved dette er, der ledes relevant trafik ind til hjemmesiden, når der bliver søgt på en søgeforespørgsel, som der matcher denne videos indhold, samt det problem den hjælper kunderne med at løse.

Søgemaskinerne er vilde med trafik

Den trafik, det leder ind til siden, vil vægtes positivt i Googles øjne — og det kan i sidste ende være med til at skaffe dem en bedre placering i søgeresultaterne. Samtidig varer en video ofte et par minutter, hvorfor kunderne forventes at blive på siden i noget tid.

Dit brand bliver ‘top of mind’

Når kunderne har fået løst et problem, som du har hjulpet dem med, så vil de huske dit brand, når de løber ind i en problemstilling, der ligner denne — og derfor er der god chance for, at de vil kontakte jer igen, når de har noget, der skal laves.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here