Forside Generelt
1172
0

Skaf penge til dine projekter med professionel fundraising

Hos projekter.nu kan du få professionel fundraising og få penge til dit projekt. Gå ind på deres hjemmeside for at få en gratis vurdering. De er ekspertiser i fonde og puljer, så måske bliver din drøm til virkelighed med hjælp fra en af deres eksperter i fundraising – de får tingene til at ske!

Du kan se deres tidligere cases inden under ”cases” på deres hjemmeside.

Uanset om I er en kommune, selvejende institution, socialøkonomisk virksomhed, efterskole, erhvervsskole, kulturcenter, boligforening, sygdomsbekæmpende organisation eller lokalsamfund står projekter.nu klar til at hjælpe dig med dine projekter!

Projekter.nu hjælper dig med at føre dine idéer ud i livet, og til at opnå dine mål. Du kan få en helt gratis vurdering af chancerne for at rejse penge til dit projekt ved at kontakte dem på deres hjemmeside. Kontakt dem for at få de bedste muligheder for at opnå støtte til dine drømmeprojekter.

Du kan også allerede i dag tegne et abonnement på deres overvågningstjeneste, på dette website – så får du besked så snart dine projekter matcher. Hvis de så finder en matchende fond eller pulje, kan du tilkøbe deres hjælp til at skrive ansøgningen, samt få råd og sparring til kommunikationen med fonden eller puljen i løbet af ansøgningsprocessen. De har 17 års erfaring i fundraising fra danske fonde og puljer – med deres hjælp får du derfor de bedste kort på hånden, når du skal søge om støtte til dit projekt/dine projekter.

Du kan abonnere på deres overvågningstjenester i 6 måneder ad gangen for kun 2.000 kr. pr. måned inkl. Moms. Betalingen forfalder ved abonnementsperiodens start og er bindende i de første 6 måneder. Abonnementsperioden udløber automatisk. Det er den bedste investering for dig, der gerne vil sætte dine drømmeprojekter i forreste række – og det gør du ved at opnå støtte.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here