Forside Generelt Platformen for din hjemmesider spiller en stor rolle

Platformen for din hjemmesider spiller en stor rolle

1803
0
platform cms

Stort set alle virksomheder har en hjemmeside i dag. De fleste vælger at få siden udviklet i et CMS, hvor de selv kan opdaterer informationer og indhold på siden.

CMS står for Content Management System, og handler grundlæggende om styring og vedligeholdelse af indhold. De fleste forbinder et CMS med det system som hjemmesiden er udviklet i, med andre ord et system, som kan styre og vise ens hjemmeside og dens indhold. Nogle af de mest anerkendte CM systemer, er Wordpress, Umbraco, Joomla og Magento. Der findes mange flere, og mange webhoteller som f.eks. one.com og dandoæmne har deres eget system, som tilbyder til deres kunder. Nogle CMS er bedre til at håndtere store sider, hvor andre er mere henvendt til shopløsninger, hvor der bla. kan nævnes disse populære systmer, prestashop, shopify og woocommerce.

Hvis du sidder i en virksomhed og står over for valget af CMS, er det vigtigt at situationen bliver tænkt igennem og at der bliver tænkt på fremtiden. I systemer som Wordpress, Joomla og Drupal er der hele open source, hvilket betyder at alle frit har adgang til dette.

Denne side emarkedsforing.dk er lavet i WordPress. WordPress systemet er sat op på på en måde så det bare fungere og der er frihed til at gøre alt. Det betyder ikke at andre systemer ikke er gode Her er et eksempel på et mindre CMS, nemlig Tigercms, som bliver benyttet af bostedetvendelbo. Her har man ikke helt de samme muligheder som f.eks. i WordPress, men til gengæld er systemet let og enkelt at navigere rundt i.

Spørgsmålet om hvilket cms der er bedst, er meget individuelt fra løsning til løsning. Du bør først gøre op med dig selv hvad hensigten med siden er, og hvor mange undersider i ønsker. Hvis i ønsker at være mere uafhængige af selve platformen og jeres webhotel, er WordPress allerede et par meter foran.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here