Forside Markedsføring Sådan markedsfører du din virksomhed gratis

Sådan markedsfører du din virksomhed gratis

1673
0

Har du en nystartet virksomhed, der ikke har det store marketing-budget? Så får du her et par gode muligheder til steder, hvor du kan annoncere gratis.

Der findes masser af steder, hvor det er muligt at markedsføre sine ting på internettet. En af dem, der ligger lige til højrebenet, er faktisk gratis. Det er de sider, hvor du kan sælge brugte ting. Eksempelvis Den Blå Avis og Gul og Gratis. Her kan du nemt skrive nogle opslag, der omhandler de ting, som du gerne vil sælge.

Det gælder, uanset om der er tale om weekendophold eller en cykel. Og det gør ikke noget, at der er tale om ting, som ikke er brugte, selvom det typisk er brugte ting, der bliver sat til salg på Den Blå Avis.

Sæt nye ting til salg på brugtportaler

Alternativt kan du forsøge at sælge dine ting ved at hænge små flyers op i dit lokale supermarked. Det er en god idé, for det er noget, der er masser, der kommer til og se, for folk har brug for at handle næsten hver dag. Derfor vil det også være en rigtig godt idé, hvis du får lavet nogle i en god kvalitet, som stikker lidt ud i forhold til det, som der ellers er tilfældet, når du kigger på en sådan tavle.

Markedsfør dig på sociale medier

Du kan selvfølgelig også forsøge dig med at oprette en webshop, der sælger de ting, som du gerne vil sælge. Efterfølgende kan du forsøge dig med at sætte dem ind i nogle Facebook-grupper, der har den samme overordnede tematik, som det sted, hvorfra du forsøger at sælge ting og sager. Det er en god idé, og derfor er der helt sikker nogle, der vil bide på krogen, hvis det er det, som du sælger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here