Forside Generelt Skousen vil høje renter til livs

Skousen vil høje renter til livs

1934
0

Skousen, der er en del af White Away Group og forhandler alt inden for hvidevarer og mere eller mindre alt inden for elektroniske køkkenredskaber og lignende, har søsat en ny kampagne under navnet 0-0-0. De tre nuller hentyder til omkostningerne der er ved at få finansieret sit køb gennem Skousen. Det koster ganske enkelt 0 kroner i oprettelse, 0 kroner i rente, da den er på 0% og endelig 0 kroner i gebyr.

Der er mange lignende webshops, der forhandler rimelig ens varer, tjener styrtende ved at tage høje renter og gebyrer, hvis kunderne ikke lige kan hive pengene op af lommen og betale ved kasse et. Kunderne kan med 0-0-0 løsningen selv vælge om de vil betale beløbet over 10, 20, 30, 40 , 50 eller 60 kroner om måneden. Der skal betales minimum 99 kroner om måneden, og der skal lånes minimum 2000 kroner.

Meget købes på afbetaling

Der er et kæmpe marked for afbetaling af produkter, og det er naturligvis den kage at Skousen ønsker at tage en endnu større bid af. Det vides ikke med sikkerhed hvor stor en procentdel af alt der sælges, som sælges på afbetaling, men der er ikke noget der tyder på, at der er en afmatning på vej i markedet – tværtimod.

Ved at tilbyde afbetaling uden nogen renter, håber Skousen naturligvis at du kan kapre kunder fra konkurrenterne, der tilbyder finansiering med til høje renter. Der findes mange skrækhistorier omkring forbrugslån der løber løbsk, fordi lånoptageren ikke er opmærksom på hvor høje de årlige omkostninger er i forbindelse med lånet og derfor ofte kommer til at betale produktet op til flere gange, hvis de køber det over en lang låneperiode.

Det kræver naturligvis en stor satsning at tilbyde denne form for finansiering, da de ikke har andre indtægter op salget end selve produktet, hvor de i forvejen har prismatch. Derfor kan man forestille sig, at målet er presse konkurrenterne i håb om at nogen måske bukker under.

Du kan se meget mere på deres webshop.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here