Forside Markedsføring Synlighed på Google kommer ikke af sig selv

Synlighed på Google kommer ikke af sig selv

1910
0
synlig på google

Hvis du tror det er ensbetydende med at ranke i Google, fordi du har fået lavet en ny hjemmeside, kan du godt tro om igen. For 4-5 år siden var det vigtigt bare at have en hjemmesiden, da det stadig var relativt nyt. I dag er det ligegyldigt om du har en hjemmeside, hvis den ikke er synlig på Google og de andre søgemaskiner. At lave ny hjemmeside er ikke noget problem. Problemet er at få Google til at forstå at der er kommet nyt indhold og at Google skal indeksere siden korrekt. I bund og grund handler det om at  skabe en god struktur på hjemmesiden, både i forhold til brugeren men også i forhold til Google. Både den interne linkstruktur og eksterne links er begge vigtige elementer, og kan være med til at opnå de bedste placeringer. Vi har kigget nærmere på hvad man skal være opmærksom på og hvordan man bedst muligt får indekseret sin side korrekt i Google.

Et HTML-sitemap er en guide over din hjemmeside som oftest er formateret som HTML-kode. Dynamiske sitemaps bruges ofte til at fortælle Google om hvilke sider som skal i index og hvordan de skal tilgås. Du kan manuelt indsende sitemaps til Google, via Google Search Console, hvor der ligeledes er mulighed for at se sidens tilstand.

Eksterne sider skal linke til dig

En god idé for at få din hjemmeside hurtigt indekseret, er at linke eksternt til de vigtige sider, det kan være fra forskellige fora på nettet, eller forskellige profiler. Når Google ser et link, følger de linket og indekserer siderne. Linkes der ikke til en side, vil Google ikke opdage siden og vil derfor tage lang tid for få at få den indekseret.

Haandvaerkernoeglen.dk, er en portal for håndværkere og personer som søger en håndværker. Siden har oprettet et html sitemap, som findes i bunden af siden, og modtaget forskellige links og profilsider, hvilket gør at nye profiler på Haandvaerkernoeglen.dk bliver opdaget i Google.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here