Forside Markedsføring Video virker – men kun hvis kvaliteten er i orden

Video virker – men kun hvis kvaliteten er i orden

1552
0

Der er flere og flere virksomheder der benytter video i deres online markedsføringsmateriale, og der er slet ingen tvivl om, at det er en rigtig god ide. Alle undersøgelser viser nemlig, at at video er en super effektiv måde at fastholde brugere og potentielle kunders interesse i længere tid. Bruger man eksempelvis video på Facebook og Instagram får disse en langt højere reach, og der er flere der interagerer med dem, end hvis man udelukkende bruger tekst og billeder.

Sørg for at holde kvaliteten højt

Det er naturligvis ikke nogen hemmelighed, at video fungerer, og det er så også grunden til at netop flere og flere virksomheder bruger det. Der er rigtig mange, der gør det super godt, og laver videoer af en høj kvalitet. Der er desværre også alt for mange, der tager lidt for let på det, og ikke bruger den tid eller det udstyr der kræves, for at resultatet bliver godt.

Lyden og undertekster giver ekstra

Det er vigtigt at sørge for at lyden er i top, når man laver video, hvor der bliver snakket, og dette er et punkt, hvor der er rigtig mange der fejler. Står man et stykke fra personen der optages, kan det være meget svært at få et resultat lydmæssigt, der er godt. Hvis lyden skratter, eller det er svært at høre, hvad der bliver sagt, kan man være sikker på at brugeren lukker ned for videoen uden at se den færdigt.

Invester i en mikrofon af en fornuftig kvalitet, det kan enten være en retningsbestemt eller en til at klipse på ens bluse. Du kan købe mikrofoner til mange tusinde kroner, men til de fleste behov, kommer du rigtig langt for et par hundrede kroner, og du vil nemt kunne høre forskellen med det samme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here