Forside Markedsføring 4 essentielle marketing-kanaler, når du driver webshop

4 essentielle marketing-kanaler, når du driver webshop

1526
0

Der findes utallige muligheder for at markedsføre din virksomhed på nettet, og det gælder om at vælge dem, der giver det største afkast i forhold til de penge og den tid, du lægger i det.

Leder du efter gode råd til, hvordan du markedsfører din webshop? Herunder følger en række konkrete forslag til marketing-kanaler, der er relevante for stort set alle webshops.

#1: Facebook

Facebook er efterhånden blevet et medie, som alle mennesker er på. Det er der god grund til, da det er her, kontakten med venner og familie holdes – og så er der rig mulighed for at eksponere dit budskab for brugerne.

Du kan derfor med fordel bruge tid på at skabe en fast følgerskare på din firmaside på Facebook, ligesom du kan bruge penge på opslag.

#2: SEO

Google er danskerne (og det mest af verdens) foretrukne søgemaskine, og du kan derfor med fordel lægge kræfter i at skabe godt indhold, som appellerer til både den besøgende og brugeren.

Du kan se et godt eksempel på en fyldestgørende og informativ tekst her, som er skrevet til den besøgende, men som også har søgemaskinerne for øje.

#3: Google Ads

Googles organiske søgeresultater er dem, du sigter efter, når du laver organisk SEO. Det er de søgeresultater, som ikke er sponsorerede. Når du anvender Google Ads, kan du placere dit søgeresultat over de organiske søgeresultater, hvilket giver dig en fordel, da du ikke skal investere lige så meget tid eller kræfter i at komme til tops – det kræver blot, at du betaler for det i stedet.

#4: Instagram

Hvis du sælger tøj eller ting til hjemmet, er Instagram en helt fantastisk platform, fordi du kan inspirere dine potentielle kunder ved at vise dem lækre billeder af dine produkter.

Det er smart, og når du alligevel annoncerer på Facebook, kan du samtidig sikre, at dine annoncer også vises på Instagram. Det vil få dig til at opnå en større rækkevidde, og du kan sælge endnu mere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here