Forside Markedsføring Den ultimative guide til CFD-handel

Den ultimative guide til CFD-handel

1841
0

Er du fan af at benytte daytrading, så kan det være CFD vil være et fordelagtigt instrument for dig. Her får du nemlig mulighed for at investere i en lang række spændende aktiver, værdipapir, råvarer og aktier, uden selv at skulle stille med særligt mange procent af det oprindelige beløb.

I denne artikel får du et overblik over, hvad en CFC-handel er, samt hvilke fordele og ulemper der er ved at handle på denne måde. En CFD-handel er en måde, du kan handle aktier på. Forkortelsen står for ”Contract For Difference”, eller på dansk ”differencekontrakt”. Med en CFD-handel kan du tjene penge på dine aktier, både når den stiger og falder i kurs. Du køber og sælger derfor ikke aktien direkte, men handler en form for kontrakt på aktien, og køber derfor den underliggende aktie. Som eksempel behøver du kun lægge 10.000 kr. ved en investering på 100.000 kr. Omvendt er tabet så også det større, hvis aktiekursen går i den modsatte retning.

Fordele og ulemper ved CFD

Fordelene ved at handle med CFD er blandt andet, at det giver større muligheder for at daytrade inden for en lang række markeder, som tidligere var sværere at komme i nærheden af. Dette skyldes netop, at der ikke er de samme kapitalkrav til en CFD-handel, som der er ved andre handler. Har du en god broker og en god tradingplan, så er CFD oplagt til dig, der gerne vil ind på de store og mest spændende markeder. En anden fordel er, at udgiften ved en CFD-handel som regel kun er forskellen imellem købs- og salgskursen.

En ulempe derimod er, at der til gengæld ofte er en større forskel imellem købs- og salgskursen ved CFD end der er, hvis du handler direkte på et marked. Derfor skal du være meget opmærksom på priserne ved de forskellige brokere, da der kan være stor forskel herpå. Nogle brokere tilbyder et garanteret stop-loss, hvilket betyder, at du altid kan komme ud af en handel, hvis den går den forkerte vej. Hos Saxo Bank kan du med fordel handle CFD’er. Her er det lige så nemt og enkelt at handle CFD, som det er med alle de ting du plejer og ellers kender til. Saxo Bank kan hjælpe dig med dine investeringer og har et indgående kendskab til netop dette. Derfor bør du få dem til at hjælpe dig med din handel. Læs mere om CDF her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here