Forside Generelt Det skal du vide, hvis du vil sælge dine hobbyprojekter

Det skal du vide, hvis du vil sælge dine hobbyprojekter

1207
0

Er du en vaskeægte gør-det-selv-entusiast, og kan du godt lide at bruge din fritid på at fifle med forskellige byggeprojekter såsom at lave dine egne møbler? Så er værkstedet sikkert fyldt op til randen med ting og sager, som du ikke ved, hvor du skal gøre af. Hvis det er tilfældet, kan du overveje at sælge dine hobbyprojekter.

Undersøg markedet for dit produkt

Hvad end du gerne vil sælge helt egen vinhylde, skoreol eller noget helt tredje, så skal du først og fremmest undersøge markedet.

Her er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv for at komme godt i gang:

  • Er der en efterspørgsel på produktet?
  • Hvad er folk villige til at betale for produktet?

Har du brug for inspiration til flere gør-det-selv-opgaver og byggeprojekter til hjemmet? Så tag et kig her: https://bygoghus.dk/.

Du skal betale skat at dine fortjenester

Har du spekuleret over, hvorvidt du skal betale skat af dine fortjenester, når du sælger dine hobbyprojekter? Så er du ikke den eneste. Svaret er simpelt: Du skal som udgangspunkt betale skat af dine fortjenester, hvis du kreerer tingene udelukkende med henblik på at sælge det. Du kan med fordel tage kontakt til SKAT, hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt du skal betale skat eller ej.

Markedsføring af dine produkter

Har du besluttet dig for, at dine hobbyprojekter skal sælges? Så skal du ikke mindst finde ud af, hvor tingene skal sælges. Du kan for eksempel lave en webshop, hvis du er en haj til IT og hjemmesider. Du kan også oprette en facebookside eller sætte det til salg på en salgsside såsom Gul og Gratis eller Den Blå Avis.

Det kan være nødvendigt at markedsføre dine produkter, hvis du vil skabe opmærksomhed omkring dine hobbyprojekter og dermed øge chancen for salg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here