Forside Generelt Én komplet forretningsløsning til virksomheder

Én komplet forretningsløsning til virksomheder

1843
0

Noget af det allermest tidskrævende, som virksomhedsejer er at håndtere økonomien. Ofte er følelsen den, at tiden kunne være brugt anderledes, som f.eks. på forretningsudvikling eller kundepleje. Der er uden tvivl dele af sandhed i dette udsagn, hvorfor flere og flere virksomhedsejere må sande, at et økonomisystem er vejen frem.

Når du alligevel er på udkig efter et sådan kan du lige så godt forsøge at finde ét samlet system, der tilgodeser hele forretningen. Der kan være enorme udgiftbesparelser at hende her, og arbejdsbyrden kan lettes markant på virksomhedens ledere.

Vi har spurgt Elbek Vejrup, som er specialister i at optimere forretningsprocesser via Microsoft Dynamics NAV, om emnet, og konklusionen var helt klar:

“En optimal økonomistyring handler om at have et solidt beslutningsgrundlag og en effektiv likviditetsstyring.” siger de og fortsætter

“Dette giver din ledergruppe de bedste muligheder for at træffe de rigtige strategiske beslutninger for virksomheden”

Navision eller Microsoft Dynamics NAV, som det hedder i dag, er et dansk økonomistyringsprogram, der også ofte refereres til som et ERP-program. Microsoft Dynamics NAV udmærker sig ved en meget stor smidighed og kan tilpasses alle virksomheder og brancher, store som små.

Derfor må systemet anses for at være et af de absolut mest populære i Danmark. Systemet anvendes af flere tusinde virksomheder landet over og er uden tvivl et økonomisystem, der er kommer for at blive.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here