Forside Markedsføring Få glæde af ødelagte backlinks til dit website – mere synlighed

Få glæde af ødelagte backlinks til dit website – mere synlighed

134
0
DEL
platform cms

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også en af dem, der aktivt arbejder med at få links til dit website, for at forbedre positionerne i søgeresultaterne? Så har du sandsynligvis en masse at hente, ved at investere i et nyt værktøj, der genetablere tabte links.

Alle websites, store som små, går igennem tiden, igennem en lang række ændringer og det betyder ofte slettede sider eller ødelagte links. Slettede sider, der har indgående links fra eksterne websites til sig, får ikke gavn af din linkværdi der ellers ville blive overført, hvis siden svarede korrekt.

Det betyder kort fortalt, at værdifulde eksterne links, som Google anser som anbefalinger, går tabt og det betyder mindre synlighed til dit website.

Det er her værktøjet, RecoverInboundLinks.com kommer til hjælps. Med dette værktøj, kan du scanne for ødelagte links og genetablere dem, så du kan generobre eller nå helt nye placeringer i søgeresultaterne.

Læs mere om det nye SEO værktøj, til genetablering af ødelagte links her.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/emarkedsforing.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR