Forside Generelt Fordele ved CMS-systemet Magento

Fordele ved CMS-systemet Magento

763
0

Hvis du har en hjemmeside, så ved du nok godt hvad et CMS-system er. Magento er et CMS-system ligesom fx WordPress og Joomla. Dette er systemer der gør det brugervenligt at opsætte et website. På den måde kan man undgå helt at skulle vide noget om kode og alt det andet tekniske der kommer ved selv at skrive sit website. WordPress er det mest kendte CMS system som de fleste mennesker bruger fordi det er meget brugervenligt for nytilkomne. Men der findes også mange andre alternativer til WordPress som kan nogle helt andre ting.

Dette gør Magento godt

Ofte sætter man Magento i forbindelse med webshops. Det mest almindelige setup til en webshop ville nok være shopify eller WordPress sammen med Woocommerce. Men hvis man har brug for lidt flere muligheder skal man kigge efter Magento. Magento er ofte brugt til store webshops, med mange produkter. Magento åbner op for flere muligheder, og det er en god platform til den erfarne online handelsmand, der har brug for flere muligheder. Magento er gode til migrationer fra de andre platforme. Man kan nemt flytte en webshop fra de andre CMS systemer over i Magento, uden at miste værdifuld data som fx ordre.

Magento er super godt til at hastighedsoptimere et website, da det som sagt er beregnet til at behandle store webshops med mange produkter. Hvor nogle af de andre løsninger begynder at halte hvis webshoppen er for stor. Hastighed er vigtigt i forhold til din rangering på google, samt brugervenligheden for dine kunder.

Mindre godt ved Magento

Ikke alle hostingservices er kompatible med Magento, så vær opmærksom på din hosting udbyder. Magento er ikke så brugervenligt som de andre CMS-systemer. Som sagt er det en mega god platform til udviklere, men de andre systemer er bedre i forhold til brugervenligheden.

Kontakt Kammalou der er eksperter i Magento, hvis du har brug for et team til at udvikle din webshop, eller hvis du har brug for vejledning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here