Forside Markedsføring Har du styr på dine placeringer i søgemaskinerne?

Har du styr på dine placeringer i søgemaskinerne?

1451
0

Hvis ikke, er det på tide, du får oprettet tracking af dine søgeord. Uden tracking af søgeord, kan du ikke måle på fremgang eller tilbagegang, som er helt essentielt, hvis du arbejder med markedsføring i søgemaskinernes organiske resultater.

Det er vigtigt både at holde styr på sine egne søgeord så vel som sine konkurrenters. På denne facon, har du mulighed for at se hvornår de rykker sig positivt eller negativt og lære af deres implementeringer. Du kan samtidig sikre dig, at dine konkurrenter ikke overhaler dig.

Der findes mange værktøjer til formålet, vi har fundet at den billigste Google Rank tracker er SERPreme.io, hvis du tracker på under 100 søgeord. Hos SERPreme.io, kan du tracke helt ned til et enkelt søgeord og kun betale for det.

Almindelige praksis inden for rank trackers er at man køber x antal søgeord, uanset om man har brug for dem eller ej. Det betyder også ofte, at det koster omkring 30-50 dollars at komme i gang med at spore sine søgeord i søgemaskinerne.

Har du et større behov, findes der også masser af andre søgeordsplaceringsværktøjer på markedet, eksempelvis Tiny Rocket og RankTrackr.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here