Forside Generelt Hold en anderledes julefrokost for dine ansatte

Hold en anderledes julefrokost for dine ansatte

1749
0

Julen er lige om hjørnet, og har du endnu ikke fået arrangeret en julefrokost for dine ansatte, så er det om at komme ud af fjerene inden det er for sent. Kunne du godt tænke dig at gøre noget anderledes for din virksomhed og skal det være sjovt og underholdende, så er der flere ting du kan overveje.

Inden selve julefrokosten løber af stablen om aftenen, bør du overveje at tage dine ansatte med ud og lave en form for aktivitet. I kan tage ud at bowle, ud at klatre eller noget helt tredje. Men I kan også få nogle professionelle til at arrangere et firmaevent. Der er nemlig rigtig mange steder online, hvor du kan få ideer og hjælp til netop at arrangere den perfekte underholdning til eller inden julefrokosten. Hos CoastZone finder du de helt rette eksperter på området. De har mange års erfaring som teambuilding leverandører, og de kan arrangere nogle sjove aktiviteter til dine medarbejdere, som vil styrke sammenholdet og ryste alle godt sammen, så I kan blive klar til en fantastisk aften efterfølgende. Find underholdning til julefrokost her og læs mere om de mange forskellige aktiviteter såsom Jule Brain Game, Spot On Jul og mange andre.

Glem ikke de små detaljer til julefrokosten

Holder I firmajulefrokosten ude af huset, så er der højst sandsynligt ikke særlig mange ting I selv skal sørge for at holde styr på. Men holder I det et mere privat sted som fx i nogle lokaler på selve arbejdspladsen, så er der mange ting, der skal være styr på inden den store dag. Og til en julefrokost, skal der være styr på alt lige fra mad og drikkevarer til bordkort og –pynt. En ting, der dog nogle gange kan gå lidt i glemmebogen, men som ikke desto mindre faktisk er rigtig vigtig, det er isterninger til drikkevarerne. Der er ikke noget værre end en halvlunken rom og cola, og skal der fx laves en mojito, så er det et absolut must med knust is. Heldigvis kan du på nettet købe alt det is, du har brug for til julefrokosten. Her får du både store og små isterninger og i forskellige former alt efter, hvad behovet er netop den aften. Find is til din fest her, hvor Plusice tilbyder både pris- og tilfredshedsgaranti. De ved nemlig alt om, at man aldrig må gå ned på is!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here