Forside Generelt Hvad koster annoncer på Google?

Hvad koster annoncer på Google?

1150
0
Hvad koster annoncer på Google?

Hvad koster det at annoncere på Google Ads? Det er et spørgsmål, mange stiller, når de skal til at i gang med markedsføring på netop denne platform – og med god grund. Der florerer mange rygter om, hvorvidt det overhovedet kan betale sig, når hele platformen fungerer som en auktion, hvor helt almindelige folk kan byde de forskellige søgeord op på et niveau, hvor det er de færreste, der kan være med. Hvis ét klik eksempelvis koster et par hundrede kroner, som det er tilfældet med mange søgeord inden for casino og denne branche, bliver det svært, hvis man er en ny spiller på markedet, der blot ønsker at få en lille bid af kagen.

Men det behøver selvfølgelig ikke at koste en bondegård, hver gang en bruger klikker på annoncerne. Har man udelukkende brede og generiske søgeord, kan det være svært at styre, og det kan blive relativt dyrt. Dette kunne eksempelvis være ordet ”låsesmed”. Det kan i og for sig være i hele landet, at brugere søger efter en låsesmed. Men ændrer annoncøren det i stedet til låsesmed Valby, har man skåret en del potentielle irrelevante søgninger fra. Derudover er prisen for et enkelt klik ligeledes skruet markant ned, da låsesmed Valby pludselig bliver mere specifikt, og der ikke er lige så mange konkurrerende låsesmede om netop dette søgeord.

Har du ikke mod på at bruge en masse penge på betalte søgeord på Google, kan du i stedet fokusere mere på de organiske besøgende. Her skal du bruge en masse penge og energi på at få eksempelvis søgeordet låsesmed Valby højere op i Google, så brugere kan finde netop din forretning, når de bare søger efter normale forretninger. Du kan ligeledes forsøge at blive vist, når brugere søger efter andre lignende og relaterede søgeord. Det muliggør flere kunder og flere penge i dine lommer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here