Forside Generelt Mange køber mobil på afbetaling

Mange køber mobil på afbetaling

983
0

At købe en smartphone er for de fleste en lidt større investering, ikke desto mindre er der mange der laver denne investering i hvert fald hvert andet år, og nogen endda endnu oftere. En af de måder det er blevet meget populære at betale sin telefon på er via afbetaling gennem teleselskaberne.

Det er en smart måde at betale telefonen, da der ikke er en stor engangsbetaling for fordi man derfor slipper for at spare en masse penge op. Teleselskaberne har naturligvis set et kæmpe potentiale i dette, og sælger dem sågar uden nogen former for renter, men tager kun den rene pris.

Hvad får selskaberne ud af det?

Selskaberne får en kunde, når de sælger en telefon på afbetaling, og samtidig er de rimelig sikre på at have denne kunde i minimum afbetalingsperioden på det stykke tid, den nu er sat til. De investerer med andre ord i at få en kunde, men de ligger kune pengene ud og giver ikke rabat på telefonen. Generelt binder man sig i 6 måneder, men ved en afbetaling på 24 måneder, er selskabet næsten sikre på, at have kunden lige så længe. De er også blevet gode til at skrive hvad det koster at have den om måneden i stedet for hvad prisen på telefonen er. Så hvis du skal sammenligne priser på CBB mobilabonnement, bliver du også præsenteret for muligheden for afbetaling.

Det er blevet en populær metode, og det forventes at mere end mere end hver femte telefon bliver solgt på denne måde.

Faldgrupperne ved afdrag

Det er en smart måde, men den er kun rigtig god for dig som kunde, hvis du har din telefon i mere end 24 måneder, hvis det er denne periode du har valgt afbetaling i. Du risikerer nemlig ellers at gå og betale på en telefon, du ikke har længere. Dermed kan du komme i den situation, at du rent faktisk dobbeltbetaler i en periode, og så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here