Forside Generelt Rabatkoder tordner frem

Rabatkoder tordner frem

1940
0

Inden internettet for alvor havde fået sit fodfæste, var det ikke unormalt at man kunne finde rabatkuponer i hæfter, magasiner, aviser og lignende. Dem kunne man så klippe ud og tage med hen til pågældende butik og gøre krav på sin rabat. 

Denne form for rabatkuponer mere eller mindre forsvundet, ikke mindst fordi det er et logistisk helvede for butikkerne, at skulle håndtere dette. Rabatkuponerne er rykket online, hvor det er lettere at håndtere og ikke mindst er det væsentligt lettere at få dem bredt ud til flere mennesker, da distributionen online er væsentlig lettere og billigere end hustandsomdelte publikationer.

En af dem der tilbyder rabatkuponer til stort set alle typer af webshops, er den relativ nye portal Rabatbanditten, hvor man kan ganske få kliks kan finde frem til rabatter til det man søger.

Det er god forretning på flere parametre. Siderne der formidler rabatkuponerne modtager en kommission af en slags. Butikkerne får flere og nye kunder i butikken der bruger rabatkuponen og så er det ikke mindst god forretning for kunderne, der kan spare penge ved at benytte dem, det er med andre ord en god ide mere eller mindre hele vejen rundt, og det er da også derfor at markedet for disse er tordnet frem i løbet af de sidste par år, hvor der er kommet flere og flere spillere på markedet, og flere butikker er begyndt at udbyde dem, da de sagtens kan se fornuften i dem.

Webshops sikrer desuden en synlighed, som de ikke nødvendigvis havde fået fra nye forbrugere, der opdager deres shop ved at de finder den på en rabatside, på den måde kan de få kunder, de ellers aldrig var nået ud til, og det er en af grundene til at det er smart. Som du kan se her, er det også noget af det, rigtig mange søger på, hvis man eksempelvis søger på Miinto, er et af de først forslag Miinto rabatkode

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here