Forside Generelt Sådan opnår du SEO-viden

Sådan opnår du SEO-viden

900
0

Den dag i dag, er det blevet markant nemmere at lære at udføre SEO-praksis. SEO er som udgangspunkt, stadig på et tidligt stadie i dens udvikling – søgemaskiner har været til i godt og vel 20 år efterhånden og det samme har praksissen af at optimere hjemmesider mod disse søgemaskiner.

Den dag i dag, er det muligt at læse SEO på diverse videregående uddannelser og det er også muligt at tage uddannelser i e-konceptudvikling, e-markedsføring og meget mere. UCL er en af de uddannelsesinstitutioner, der har nogle rigtigt gode bud på uddannelser, hvor SEO fylder en stor del af kompendiet, de har mange forskellige marketing uddannelser – du kan se en komplet oversigt her.

Du kan også vælge at investere i en bog om emnet. Der findes nemlig rigtigt mange forskellige bøger omkring SEO, endda også på dansk. Den danske SEO ekspert Henrik Bondtofte, har blandt andet skrevet to fagbøger, Bogen om interne links, samt Linkbuilding bogen.

Der findes også masser af engelske sider, hvor du kan finde artikler, how to guides og meget mere. Blandt de bedre kan følgende nævnes: Search Engine Journal, Moz.com, SEO By the SEA.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here