Forside Generelt Skab det bedste badeværelse

Skab det bedste badeværelse

1999
0

Badeværelset er et ofte overset rum i indretningen. Men dette er faktisk en skam. Fordi med få elementer kan du skabe et afslappende rum, som emmer af velvære.

  • Køb nogle bløde håndklæder, så du altid får en behagelig afslutning på dit bad. Der er ikke noget mere irriterende end at tørre sig med hårde og stive håndklæder efter et langt, varmt og dejligt bad. Husk også en blød bademåtte, så de trætte fødder ikke føler sig snydt.

  • Skru op for hyggen med levende lys. Det skaber en følelse af wellness, spa og velvære. Suppler eventuelt med nogle duftpinde.

  • Hiv naturen ind på badeværelset. Find nogle planter, som kan tåle mørke og fugt. Hvis du ikke har meget naturligt lysindfald på dit badeværelse, så køb gerne nogle kunstige blomster og tørrede buketter.

Derudover kan du med fordel male badeværelset i en naturfarve. Disse brunlige, beige og sandfarvet-nuancer får os til at slappe naturligt af. De formår at skabe en beroligende atmosfære, som adskiller sig fra den klassiske hvide kliniske farve. Leg gerne med udtryk og farver på badeværelset.

Forglem ej – toiletpapiret

Er toiletpapiret virkelig så vigtigt? Kan man ikke blot købe 1-lags nede i den lokale dagligvarebutik? Toiletpapiret er noget, som du absolut ikke bør spare på. Det er en simpel ting, som kan være altafgørende for toiletbesøget. Køb Lotus toiletpapir, som er af høj kvalitet. Det er blødt og luksuspapir, som er egnet til den mest sensitive hud. Produktet er svanemærket, så du passer samtidig godt på miljøet.

En gennemsnitsdansker bruger cirka 57 stykker toiletpapir om dagen – dette bliver til omtrent 60-90 ruller om året. Derfor kan det også godt betale sig at købe et stort lager af toiletpapir hjem. Køb et stort parti online – på denne måde er du også fri for at slæbe på de mange ruller på vej hjem fra dagligvarebutikkerne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here