Forside Generelt Skil dig ud til konferencer

Skil dig ud til konferencer

1028
0

Markedsføring er mange ting, og selvom online fylder mere og mere, så kan konferencer også være en god måde at markedsføre sig på. Hvis man er udstiller på en stor konference, kan det dog  være svært at skille sig ud fra mængden. Det er ofte meget ens boder og stande, man ser på de forskellige typer af konferencer. Er man eksempelvis til en konference omhandlende tryksager, så finder man formentlig meget ens udstillere, der alle vil vise det seneste nye indenfor deres felt – eller blot deres brede varesortiment.

Selvom der måske er udviklet en ny type visitkort-papir, så er det ikke markant anderledes end mange andre udstillere. Man bør måske overveje, hvad man kan gøre for at skille sig lidt ud i en pakket konferencesal.

Vi ved alle, at folk er trætte efter en hel dag på en konference. Hvad har man brug for, når kroppen og i særdeleshed hovedet er træt? Sukker. Hav derfor en skål med slik stående. Hvis slikket ligger i en åben skål, så bør man måske have en håndsprit stående ved siden af. Det er næsten ikke til at forestille sig, hvor vi mennesker kan have haft vores hænder lige inden, at vi putter dem ned i sådan en slikskål. Alternativt kan man have indpakket slik liggende. Her undgår man ganske enkelt, at alle skal have fingrene rundt i hele indholdet. Her er det kun ens eget slik, man får mulighed for at røre. Det er for den løsning, vi oftest ser. Det kan være en god ide at tænke lige i bæredygtighed og lignende. Så vælg eventuelt fairtrade produkter, da det sender et godt signal. Du kan finde meget meget inden for reklamegaver her.

Er det ikke helt nok med lidt personligt slik, så kan man i stedet kaste sig ud i sukkerholdige drikkevarer. Præcis som med slikket er det muligt at få placeret sit firmanavn på sodavandsdåsen eller -flasken. Sodavand er rent guf for trætte konferencefolk, skønt det er en stakket frist. Energiniveauet falder hurtigt efter indtagelsen. Hav derfor et stykke frugt liggende ved siden af som en ”sideorder”. Så kan dine gæster både få et hurtigt fix i form af en sodavand samt lidt givende frugtsukker.

Hvis du vil placere dig selv i hjertet hos gæsterne, så tilbyder du en gratis kop kaffe til at holde humøret højt på. Der findes mange muligheder, men der er ikke meget glæde over en kop filterkaffe, der har stået hele eftermiddagen. En friskbrygget kop kaffe fra en espressomaskine er normalt i markant højere kurs end en traditionel filterkaffe.

Hvis du ikke finder nogen af de ovenstående muligheder relevante til lige præcis din konference, så er det heldigvis kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan I kan skille jer ud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here