Forside Generelt Små ting der kan gøre din virksomhed mere miljøvenlig

Små ting der kan gøre din virksomhed mere miljøvenlig

1638
0
Små ting der kan gøre din virksomhed mere miljøvenlig

Det at have en virksomhed kan være udfordrende på mange måder. Der er mange ting, man skal tage hensyn til både på den korte bane, men især også på den lange bane. Har du tænkt over, om din virksomhed er miljøvenlig? Hvis du på ingen måde har skænket det en tanke, er der stor sandsynlighed for, at der er noget, der kan forbedres for at gøre din virksomhed mere miljøbevidst. Vi giver her nogle gode råd til at opnå en mere miljøbevidst arbejdsplads. De er forholdsvis overkommelige for enhver virksomhed – uanset størrelse – at implementere.

 

Spar strøm, når I ikke er på kontoret

Der er rigtig meget, der kræver strøm i en virksomhed. Det er alt lige fra computere, belysning, maskiner, printere, kasseapparater og meget mere. Der findes nærmest ikke én virksomhed, der opererer uden nogen former for elektronik i løbet af en arbejdsdag. En virksomhed kan derfor trække et forholdsvis stort strømforbrug i løbet af en arbejdsdag, men hvad med om natten?

 

Mange virksomheder lukker ned om eftermiddagen, når arbejdsdagen er ovre. Det er dog ikke alle virksomheder, der slukker helt for strømmen. Der vil være rigtig meget elektronik, der bliver sat på standby. Selvolm de ikke umiddelbart kører, kan det sagtens tage en masse strøm at sætte ting på standby. Ved at slukke helt for den elektronik, hvor det er muligt, kan man spare en hel del på strømmen. Det er både godt for pengepungen og for miljøet.

 

Er det nødvendigt med printede dokumenter?

Papir kan fylde rigtig meget i en virksomhed. Selvom mange processer er blevet digitaliseret, printes der stadig i stor stil. Papir er en af de ressourcer vi ikke kan blive ved med at have, hvis vi fortsætter med at printe i for store mængder. Det kan nemlig gå ud over regnskovene. I din virksomhed kan det være en god idé at forsøge at mindske papirforbruget, og der er forskellige måder, man kan gøre det på.

 

En måde at spare på papiret på kan være ved at benytte sig af fakturascanning med Ibistic. Det kan både være med til at gøre processer mere effektive og spare på papirforbruget. Derudover kan du også forsøge dig med at ændre kulturen i virksomheden i forhold til papirforbruget. Det kan man gøre ved at kommunikere ud til medarbejderne, at I gerne vil være et godt forbillede ved at tage hensyn til miljøet ved for eksempel at undgå at printe for meget.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here